LEDIGE STILLINGER.

Filskov Friskoles Børnehave søger en pædagogmedhjælper på 30 timer pr. uge fra

1. august 2022 til 1. august 2023.

Børnehaven har 30-45 børn i alderen 3-6 år fordelt på 2 stuer.

Børnehave, sfo og skole er i samme bygning og vi har et godt og tæt samarbejde omkring børnene. Vi har gode indendørs rammer og en rummelig legeplads med mulighed for diverse udendørs aktiviteter. Børnehaven ligger tæt på hal, spejderhytte og natur, som er en integreret del af vores hverdag.

Vi er en institution, hvor engagement, medbestemmelse, udvikling, tryghed og trivsel er nøgleord i hverdagen. Vi har en fri og humoristisk omgangstone og bestræber os på hele tiden at være bevidste om vores kerneopgave – børnene.

Du kan læse mere om os på vores hjemmeside: www.filskovfriskole.dk

Har du en god indlevelsesevne og forståelse for menneskers forskellighed, kan du være nærværende og tydelig i din tilgang til børnene og overskue en til tider hektisk hverdag, er det måske dig vi har brug for.

Vores åbningstid er 6.30 – 16.45, fredag til kl. 16.00.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem BUPL og Dansk Friskoleforening.

Vi kan kontaktes for yderligere oplysninger på tlf.: 75348112 (børnehavens hovednr.) el. 23483335 (afdelingsleder Kirsten Nyholm)

Ansøgningsfrist: onsdag den 1. juni.

Elektronisk ansøgning til job@filskovfriskole.dk

Vi forventer at afholde samtaler i uge 23/24.

Vi bor på Skolegyden 2, Filskov, 7200 Grindsted

LEDIGE STILLINGER.