LEDIGE STILLINGER.

Indskolingslærer med klasselærerfunktion i indskoling med tiltrædelse pr. 1. februar 2022

Filskov Friskole og Børnehav

Indrykket

Vi søger en lærer med linjefagene: dansk (indskoling-mellemtrin) (0.-9. kl.), historie (0.-9. kl. idræt), eller musik. Hvis du har erfaring med pædagogisk læringscenter, vil dette også være en fordel.

Vi forventer, at du har linjefag eller tilsvarende undervisningserfaring i ovennævnte fag. Hvis du har erfaring med elever med særlige behov herunder ADHD, ADD, autisme og angst, vil dette være en klar fordel.

Filskov Friskole har aktuelt faste mødedage tirsdag og onsdag med tilstedeværelses tirsdag. Forberedelse af undervisning administreres derudover efter eget valg.

Filskov Friskole & Børnehave er en samlet institution, som startede i august 2012. Friskolen har aktuelt 135 elever fordelt på 0.-9. klassetrin, 40 elever i fritidsordningen og 40 børn i børnehaven.

Vi vægter IT-baserede undervisningsmidler i friskolen. Eleverne i 5. – 9. kl. medbringer egen computer og har stort set alle deres undervisningsmaterialer på læringsplatforme. Der er interaktive tavler i alle klasselokaler. Filskov Friskole følger i øvrigt Fælles Mål.

Med udgangspunkt i vores værdigrundlag vil vi gerne:

• Drive en kvalitetsfriskole og børnehave med høj faglighed og god trivsel for alle.
  • Have fokus på det enkelte individ og give plads til alle.
  • Give elever og forældre medansvar og medbestemmelse.
  • Have fokus på læring.
  • Vægte et kreativt miljø.
  • Indgår aktivt i lokalsamfundet.

Vi forventer at du:

• Har lyst til at arbejde på en aktiv friskole med tilknyttet børnehave.
  • Er god til at danne relationer.
  • Er inkluderende, engageret og arbejder med en anerkendende tilgang.
  • Har læreruddannelse helst med ovenstående linjefag.
  • Lægger vægt på høj faglighed.
  • Har lyst til og mulighed for at dække flere fagområder/arbejdsområder.
  • Er rummelig, fleksibel og i besiddelse af en god portion humor og et godt humør.
  • Ser muligheder frem for begrænsninger.
  • Tager ejerskab for friskolen og institutionen, og byder ind med dine kompetencer.
  • Har et godt tag på børn og er indstillet på at være en god samarbejdspartner for både forældre, kolleger, ledelse og bestyrelse.

Vi tilbyder dig:

• Et spændende arbejdsmiljø med tæt kontakt til både børn, kolleger og ledelse i det daglige.
  • Mulighed for at ”gøre en forskel” i dit daglige arbejde.
  • Engageret forældreopbakning.
  • Hjælpsomme og imødekommende kolleger.
  • At arbejde med IT-baserede undervisnings- og læremidler.

Vi sætter gerne tid af til et besøg fra dig.

Vil du vide mere så kontakt:

Skoleleder, Frank Arentoft, tlf. 2123 2875, e-mail: fa@filskovfriskole.dk eller Bestyrelsesformand, Brian Nissen, tlf. 20731965, e-mail: bn-bestyrelsen@filskovfriskole.dk

Ansøgning:

Ansøgning med relevante bilag sendes pr. mail til: job@filskovfriskole.dk Ansøgningen bedes mærket ”Lærerstilling 2022”. Ansøgningsfrist: fredag d. 10. december kl. 12.00. Vi afholder ansættelsessamtaler i uge 50.

Ansættelse i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

LEDIGE STILLINGER.