LEDIGE STILLINGER.

Filskov Friskole & Børnehave søger én dansklærer med tiltrædelse pr. 1. august 2021

En af vore lærere har søgt nye udfordringer. Derfor søger vi pr. 1. august 2021 en lærer med dansk, indskoling/mellemtrin. Stillingen er en fuldtidsstilling med klasselærerfunktion.

Vi forventer, at du har linjefag eller tilsvarende undervisningserfaring i dansk indskoling/mellemtrin. Vi vægter øvrige linjefag som idræt og tysk, men er ikke afvisende over for andre linjefagskombinationer.

Filskov Friskole har aktuelt faste mødedage tirsdag og torsdag med mødepligt. Forberedelse af undervisning administreres derudover efter eget valg. Filskov Friskole følger i øvrigt Fælles Forenklede Mål.

Filskov Friskole & Børnehave er en samlet institution, som startede i august 2012. Friskolen har aktuelt 135 elever fordelt på 0.-9. klassetrin, 40 elever i fritidsordningen og 36 børn i børnehaven.

Vi vægter IT-baserede undervisningsmidler i friskolen. Eleverne i 5. – 9. kl. har egen computer med og har næsten alle deres undervisningsmaterialer på læringsplatforme. Der er interaktive tavler i alle klasselokaler og i faglokalerne.

Med udgangspunkt i vores værdigrundlag vil vi gerne:

• Drive en kvalitetsfriskole og børnehave med høj faglighed og god trivsel for alle.
  • Have fokus på det enkelte individ og give plads til alle.
  • Give elever og forældre medansvar og medbestemmelse.
  • Have fokus på læring.
  • Have særligt fokus på naturfag, sundhed og bevægelse samt musik.
  • Vægte et kreativt miljø.
  • Lade friskolen og børnehaven indgå aktivt i lokalsamfundet.

Vi forventer at du:

• Har lyst til at arbejde på en aktiv friskole med tilknyttet børnehave.
  • Har læreruddannelse gerne med ovenstående linjefag.
  • Lægger vægt på høj faglighed.
  • Har lyst til og mulighed for at dække flere fagområder/arbejdsområder.
  • Er rummelig, fleksibel og i besiddelse af en god portion humor og et godt humør.
  • Ser muligheder frem for begrænsninger.
  • Har et godt tag på børn og er indstillet på at være en god samarbejdspartner for både forældre, kolleger, ledelse og bestyrelse.
  • Er inkluderende, engageret og arbejder med en anerkendende tilgang.

Vi tilbyder dig:

• Et spændende arbejdsmiljø med tæt kontakt til både børn, kolleger og ledelse i det daglige.
  • Mulighed for at ”gøre en forskel” i dit daglige arbejde.
  • Engageret forældreopbakning.
  • Hjælpsomme og imødekommende kolleger.
  • At arbejde med IT baserede undervisnings- og læremidler.

Vi sætter gerne tid af til et besøg fra dig.

Vil du vide mere så kontakt:

Skoleleder, Frank Arentoft, tlf. 21232875, e-mail: fa@filskovfriskole.dk eller

Bestyrelsesformand, Brian Nissen, tlf. 20731965, e-mail: bn-bestyrelsen@filskovfriskole.dk

Du kan læse mere om friskolen på www.filskovfriskole.dk

Ansøgning:

Ansøgning med relevante bilag sendes pr. mail til: job@filskovfriskole.dk

Ansøgningen bedes mærket ”Lærerstilling 2021”

Ansøgningsfrist: 28. maj 2021, kl. 12.00. Vi afholder ansættelsessamtaler i uge 22.

Ansættelse i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

LEDIGE STILLINGER.

PÆDAGOGMEDHJÆLPER SØGES TIL FILSKOV FRISKOLES BØRNEHAVE

Filskov Friskoles Børnehave søger en pædagogmedhjælper på 30 timer pr. uge fra

1. august 2021.

Børnehaven har 35-50 børn i alderen 3-6 år fordelt på 2 stuer.

Børnehave, sfo og skole er i samme bygning og vi har et godt og tæt samarbejde omkring børnene. Vi har gode indendørs rammer og en rummelig legeplads med mulighed for diverse udendørs aktiviteter. Børnehaven ligger tæt på hal, spejderhytte og natur, som er en integreret del af vores hverdag.

Vi er en institution, hvor engagement, medbestemmelse, udvikling, tryghed og trivsel er nøgleord i hverdagen. Vi har en fri og humoristisk omgangstone og bestræber os på hele tiden at være bevidste om vores kerneopgave – børnene.

Du kan læse mere om os på vores hjemmeside: www.filskovfriskole.dk

Har du en god indlevelsesevne og forståelse for menneskers forskellighed, kan du være nærværende og tydelig i din tilgang til børnene og overskue en til tider hektisk hverdag, er det måske dig vi har brug for.

Vores åbningstid er 6.30 – 16.45, fredag til kl. 16.00.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem BUPL og Dansk Friskoleforening.

Vi kan kontaktes for yderligere oplysninger på tlf.: 75348112 (børnehavens hovednr.) el. 23483335 (afdelingsleder Kirsten Nyholm)

Ansøgningsfrist: onsdag den 2. juni.

Elektronisk ansøgning til job@filskovfriskole.dk

Vi forventer at afholde samtaler i uge 23/24.

Vi bor på Skolegyden 2, Filskov, 7200 Grindsted