Skolens ansatte

Frank Arentoft.

Skoleleder.

Inklusion og fællesskab er nogle af de værdier jeg værdsætter højt.

Jeg har været skolelærer i over 13 år. De 5 af dem har været på specialområdet. Min ledelseserfaring er baseret på 2 år i Fredericia som afdelingsleder, og en kortere tid som viceleder på en friskole.

Mit motto har i mange år været: Vil du folde elefanter, kræver det tålmodighed.

Jeg er tilhænger af man ser det enkelte barn og bagved dennes adfærd, og på den måde skabe en skoledag, der giver dem tryghed,nærvær og positiv læring.

Diana Bjørslev Hansen.

Souschef og lærer

Jeg har været ansat på Filskov Friskole siden 2014.

I undervisningsdelen er det vigtigt for mig, at alle elever er trygge i mine timer, så de har lyst og mod til at deltage.

Jeg er ambitiøs i min undervisning og ønsker, at alle eleverne lærer så meget som muligt i det tempo, som passer til den enkelte elev. Jeg arbejder ud fra en anerkendende tilgang til mine elever og ud fra sætningen: Alle børn/elever gør det som udgangspunkt så godt, som de kan.

Jeg forventer af alle – også mig selv, at man hver dag yder sit bedste på arbejde, at man prøver at være den bedste udgave af sig selv og forsøger at smitte andre med positiv energi.

Dorte Kruse.

Christina Søndergård.

Lærer

Jeg har været ansat siden Filskov Friskole startede tilbage i 2012.

Jeg er uddannet med linjefagene matematik indskoling-mellemtrin og engelsk indskoling-mellemtrin-udskoling, derudover er jeg også svømmelærer, idrætslærer og plus koordinator.

Efterfølgende har jeg uddannet mig til AKT-lærer og Cool Kids Supervisor.

Siden 2015 har jeg siddet i bestyrelsen som medarbejderrepræsentant, derudover er jeg også AMR for hele institutionen.

Jeg elsker at udvikle mig personligt og er derfor også igang med at læse en diplom i pædagogisk ledelse.

Gennem mit arbejde får jeg sat mine kompetencer i spil, og jeg elsker at være med til at gøre Filskov Friskole til den bedste friskole for eleverne, så de hver dag bliver set og fagligt rykker sig.

Jytte B. Kjærsgaard.

Børnehaveklasseleder og lærer

Jeg hedder Jytte, og har været ansat på skolen siden august 2011.

Udover at være klasselærer for min skønne 0. klasse, er jeg også AKT vejleder (adfærd, kontakt og trivsel)

Jeg underviser også i billedkunst og håndarbejde, og er fyldt med masser af kreative ideer, som jeg nyder at dele sammen med børnene.

Jeg glæder mig hver dag over at være med til at skabe en tryg hverdag med nærvær, glæde, kreativitet og sjov.

Eva Høegh.

Lærer:

Mit navn er Eva Høegh.

Mine fag er dansk, billedkunst, natur-teknologi og matematik.

Jeg er er ansat på Filskov Friskole og har de fleste af mine timer i  indskolingen, hvor jeg også er klasselærer. Jeg er rigtig glad for at undervise de yngste elever.

Dog har jeg også enkelte timer på mellemtrinnet.

Jeg er, sammen med mine elever, i gang med at etablere en skolehave, som især skolens yngste elever skal have glæde af.

Jeg har tidligere været lærer i folkeskolen i efterhånden en del år og det er en stor oplevelse at erfare den gode energi, der er på Filskov Friskole, både blandt børn, forældre og ansatte. Her oplever jeg ægte stolthed af en velfungerende skole, der brænder for at gøre hverdagen så god og lærerrig som muligt for skolens børn og voksne.
Jeg bor i nærheden af Vamdrup, hvor jeg nyder livet ude på landet sammen med min kæreste. Jeg brænder især for natur, kultur, kunst, musik og jeg bruger meget tid i min have’.

Minna Steenhoff.

Betegnelse: Naturfagslærer

Fag: Fysik/Kemi, Biologi, Geografi og Matematik

Lone Skovgaard.

Tine B. pedersen.

Lærer

Jeg underviser i dansk, matematik, madkundskab og kristendom. Jeg har været ansat på Filskov folkeskole siden 2007 og og sidenhen på friskolen.

Jeg er pt. klasse- og dansklærer i 8. kl.

Jeg elsker at motivere eleverne vha. inddragelse af it på en kreativ og pædagogisk måde i undervisningen. Jeg er ikke nem at løbe om hjørner med, og forventer arbejdsomhed og fightervilje i min undervisning. Således er jeg også meget ambitiøs og målrettet på det enkelte barns vegne.
Herudover værdsætter jeg en ligeværdig, gemytlig og til tider spøgefuld kontakt lærer-elev imellem.
Søde sager er min absolutte svaghed, og min ellers udtalte målrettethed lider ofte et knæk, hvis først nogen “lokker” med noget til den søde tand.

Tanja Bitten Mølgaard Beier

Lærer:  Tanja

Klasselærer i 1.kl

Historie og Idræt i 7 , samt idræt 3.

Naturteknik i 0.kl.

Hugo Bülow Larsen

Skolesekretær.

Inge Nørmark.

Lærer

Jeg har været med siden 2013, hvor jeg som nyuddannet startede med at undervise i dansk og historie i indskolingen. Jeg har dansk, historie og specialpædagogik på linje.

Jeg er klasselærer og underviser i dansk for den nuværende 2.  klasse.

Sideløbende har jeg videreuddannet mig til ordblindelærer og AKT-lærer. Jeg lægger vægt på, at børn med udfordringer herunder ordblindhed skal deltage og inkluderes i undervisningen på lige fod med klassekammeraterne.

Jeg har også fornøjelsen af at styre skolens bibliotek.

Mustafa Samanci

Mustafa er tilknyttet som matematiklærer i 6.kl

Han derudover idræt, tysk, engels, historie og samfundsfag.

Henning Majbohm.

Pædagog/Sløjdlærer.