Børnehavens ansatte

Kirsten Nyholm.

Børnehaveleder

Jeg har været børnehaveleder i 15 år og har været en del af Filskov Friskole og Børnehave siden starten i 2012.

For mig er et godt arbejdsmiljø for de voksne “alfa og omega” i forhold til børnenes trivsel. Ud over det, arbejder jeg på, at vores børnehave skal være et sted, hvor børnene ikke synes, at dagene er lange. Her skal være plads til at være sig selv, plads til at være anderledes, til at gå egne veje, til at blive begunstiget, plads til at være ude af sig selv, til at være sammen, plads til både hoveder og kroppe – og ikke mindst skal der være plads og rummelighed i de voksnes hoveder.

Annette MOOS

Pædagogmedhjælper

Bente PEDERSEN

Pædagog

Jeg er uddannet fra Esbjerg Børnehave Seminarium i 1983 og har arbejdet med børn hele mit arbejdsliv .  Jeg var med fra starten af Filskov Friskole og Børnehave og deler min tid mellem børnehave og sfo. Fra april til sommerferien hvert år har jeg ansvaret for vores førskolebørn, som jeg nyder at være med til at gøre klar til skolelivet.

Privat bor jeg i Filskov, bruger min fritid på hus, have, sommerhus og mine dejlige børn og børnebørn. Derudover er jeg frivillig hjælper i byens sportshal.

Henning MajBohm

Pædagog

Jeg har været med fra starten af Filskov Friskole og Børnehave i 2012 og bruger det meste af min tid i børnehaven, men er også sløjdlærer for 5. klasse.

Jeg har arbejdet med børn i over 40 år og mener, at det skal være sjovt og lærerigt at gå i børnhave. Jeg ser det enkelte barn og dets behov og prioriterer en god forældrekontakt. Jeg er børnehavens “handyman” og inddrager børnene så meget som muligt i hverdagen – gerne udendørs.

I fritiden går jeg bl.a. lange ture med min hund og passer have og høns.

Slogan: “Med humor kommer man langt”

Monica Larsen

Pædagogmedhjælper