VELKOMMEN TIL

FILSKOV FRISKOLE & BØRNEHAVE
Vores Mission

Trivsel, tillid og tryghed

Vores mission er at danne fagligt og socialt kompetente børn, der navigerer i fremtidens globale samfund.  Vi vægter dygtighed, kreativitet og handlekraft, og sammen finder vi nye veje og muligheder. Vi uddanner til frihed og demokrati.

Vi ønsker en inkluderende skole, hvor alle børn føler sig set og hørt, og hvor alle er en del af fællseskabet.

En hilsen fra

Vores  skoleleder

Med højt til loftet og hvor inklusion, nærvær og tryghed er værdier vi alle arbjeder med, byder jeg velkommen til en skole, hvor vi ser det enkelte barn. Stedet emmer af fællseskab, sammenhold og en lyst til at skabe den bedste skoledag hver dag, for alle elever. Som Leder står jeg heldig stillet, jeg er omgivet af mennesker, der hver eneste dag vil det bedste for skole og eleverne.